Sök artiklar
Pris exkl/inkl moms
Version:
E-butik Flex (6.9)

Skapa din personliga skrivbok från Leuchtturm1917.

Letar du efter en passande reklamgåva eller har du kunder som letar efter intressanta giveaways?

 

Leuchtturm1917s produkter kan anpassas på flera olika sätt. Kontakta oss direkt och vi gör allt vi kan för att hitta den bästa produkten för dig: info@concess.se. Vi erbjuder även namnprägling som ytterligare sätt att skapa en personlig bok.Skapa din egen Leuchtturm1917 med vår utformare här.

 

Vi erbjuder följande anpassningar: 

LOGGA - PRÄGLAD ELLER TRYCKT

En präglad anteckningsbok är en bra marknadsförare för ditt varumärke. Vi erbjuder prägling av alla våra anteckningsböcker med 14 olika foliefärger samt blindprägling. En prägling kan endast vara monokrom och utan skiftning i färgen. Om du önskar detta erbjuder vi även screentryck. 

PENNHÅLLARE

Lägg till det där lilla extra: komplettera din anteckningsbok med en pennhållare. Pennhållare finns tillgängliga i alla 17 färger som vi erbjuder på anteckningsböckerna. 

BANDEROLL

Designa din egen banderoll och använd den i din marknadsföring. Vi erbjuder vitt och cremefärgat papper för banderoller. 

PROMOTIONSIDOR

En promotionsida är ett egendesignat blad som i efterhand sätts in i boken. Där erbjuds utrymme för att kommunicera mer information än vad som är möjligt på banderoll och med logotype. Denna sida är något mindre än övriga blad och har inte rundade hörn. Även här erbjuder vi vitt eller cremefärgat papper. 

TRYCK PÅ PÄRMENS INSIDA

Anteckningsbokens för- och eftersättssida som fäster ihop pärm och block kan bli individuellt anpassad med ett tryck. Detta blad är ett 160 grams papper. Välj mellan vitt och cremefärgat papper för tryck på insida/baksida av pärmen. 

FÖRPACKNING

Välj hur du vill att vi ska förpacka din produkt. Vi erbjuder både krympplastning och fina presentboxar. Även boxarna kan specialdesignas för dig. 

MÄRKBAND OCH SNODD

Märkbandet och den elastiska snodden runt boken finns i alla 17 olika färger som Leuchtturm1917 erbjuder på anteckningsböcker. Du kan välja vilken färg du vill till din anteckningsbok. 

BOKBINDNING

Sätt ihop din egen specialdesignade anteckningsbok! Du kan använda dig av alla våra färger på pärmen, märkbandet och snodden. Även så små kvantiteter som 50 exemplar och uppåt kan anpassas efter dina önskemål. Kontakta oss på info@concess.se.

 

 • Samarbetspartners
 • Information

  Nyheter
  Om oss
  Profilprodukter B2B
  Köpvilkor
  Kontakt
 • Concess Nordic AB

  Södra vägen 12
  702 27 Örebro
  Telefon: 019 - 20 84 84
  E-post: info@concess.se
  Organisationsnummer: 556622-2146

  Concess - en del i
 • Facebook


 • Nyhetsbrev

  Anmäl er till nyhetsbrev »