Sök artiklar
Pris exkl/inkl moms
Version:
E-butik Flex (6.9)

Om oss


Välkommen till oss på Concess Nordic AB. Med tillverkning i nära kontakt med duktiga producenter är vår idé att erbjuda miljövänliga pappersvaror med svensk formgivning i toppklass och hög kvalitet för lång hållbarhet.

Företaget grundades 2002 av Tommy & Annika Sandén, som båda har ett gediget kunnande från pappersbranschen. Idag ingår Concess som en del i Leuchtturm® Gruppe. Vårt arbete med formgivning och produktion av hållbara svenska pappersvaror med bra funktion och minsta möjliga miljöpåverkan fortsätter. Med Leuchtturm kan vi glädja oss åt att sortimentet nu utökats med exklusiva pappersprodukter från både Leuchtturm1917 och Semikolon.

 


Paperstyle - tommy&annika - Leuchtturm1917

Upptäck våra egna varumärken Paperstyle och tommy&annika.

Paperstyle - anteckningsböcker, kalendrar, temadagböcker och gästböcker med fin svensk design och högsta kvalité. Vi använder det bästa material som finns att tillgå vid produktionen. Svenskt miljöcertifierat och syrafritt papper som är mycket behagligt att skriva på samt exklusiv trådbindning med anpassat omslagsmaterial för lång hållbarhet.

 

tommy&annika - ett trendigt kvalitetssortiment med fokus på almanackor och anteckningsblock i underbara färger och många mönster. Sortimentet uppdateras med nya spännande produkter ett par gånger varje år. Stor omsorg är lagt på att få erbjuda bästa möjliga användarvänlighet med hjälp av många smarta detaljer såsom praktisk spiralbindning, skyddande flikar, bra förvaringsfickor etc. Syrafritt kvalitetspapper i inlagorna.

 

Leuchtturm1917 - ”Details make all the difference”. Med 100 års erfarenhet av tillverkning med fokus på kvalitet, modern design och ”nytänk” erbjuder detta färgstarka sortiment det mesta man kan önska av anteckningsböcker, temaböcker & kalendrar. Små smarta detaljer gör stor skillnad!

 

Semikolon - Den perfekta serien för det fräscha och välorganiserade hemmakontoret! Med minimalistisk design och trendsäkra färger skapar du en perfekt mix för arkivering, förvaring och anteckning. Fotoalbum, anteckningsböcker, wire-o-block, tidskriftssamlare, förvaringsboxar m.m. Semikolon har funnits i över 30 år. Med hög kvalitet och många handgjorda detaljer är Semikolon en modern klassiker.

 


Concess miljöprofil

Parallellt med höga kvalitetskrav finns också en uttalad miljöprofil. Vårt första val är alltid FSC-märkt papper. På så sätt medverkar vi till att minska pappersindustrins påverkan på miljön.

Produkterna i vårt sortiment Paperstyle uppfyller också kraven för Svanen, som är Nordens officiella miljömärke. Svanen syftar till att minska miljöbelastningen genom att påverka hela produktionskedjan från skogsbruk till färdig produkt.

Fråga oss gärna för mer information om vår miljöprofil.

Concess miljö skrivbok kalender

 • Samarbetspartners
 • Information

  Nyheter
  Om oss
  Profilprodukter B2B
  Köpvilkor
  Kontakt
 • Concess Nordic AB

  Södra vägen 12
  702 27 Örebro
  Telefon: 019 - 20 84 84
  E-post: info@concess.se
  Organisationsnummer: 556622-2146

  Concess - en del i
 • Facebook


 • Nyhetsbrev

  Anmäl er till nyhetsbrev »