Sök artiklar
Pris exkl/inkl moms
Version:
E-butik Flex (6.9)

Företaget


Välkommen till oss på Concess Nordic AB i Sverige och Concess AS i Norge. Med tillverkning i nära kontakt med duktiga producenter är vår idé att erbjuda pappersvaror med svensk formgivning i toppklass och hög kvalitet för lång hållbarhet .

Företaget grundades 2002 av Tommy & Annika Sandén, som båda har ett gediget kunnande från pappersbranschen. Deras målsättning är att bygga och utveckla ett företag som designar och producerar hållbara svenska pappersvaror med bra funktion och minsta möjliga miljöpåverkan. Företaget är baserat i Örebro med kontor och lager.


Paperstyle - tommy&annika

Upptäck våra egna varumärken Paperstyle och tommy&annika.

Paperstyle - anteckningsböcker, kalendrar, temadagböcker och gästböcker med fin svensk design och högsta kvalité. Vi använder det bästa material som finns att tillgå vid produktionen. Svenskt miljöcertifierat och syrafritt papper som är mycket behagligt att skriva på samt exklusiv trådbindning med anpassat omslagsmaterial för lång hållbarhet.

tommy&annika - ett trendigt kvalitetssortiment med fokus på almanackor och anteckningsblock i underbara färger och många mönster. Sortimentet uppdateras med nya spännande produkter ett par gånger varje år. Stor omsorg är lagt på att få erbjuda bästa möjliga användarvänlighet med hjälp av många smarta detaljer såsom praktisk spiralbindning, skyddande flikar, bra förvaringsfickor etc. Syrafritt kvalitetspapper i inlagorna.

Paperstyle anteckningsbok skrivboktommy & annika kalender, skrivbok anteckningsbok


Concess miljöprofil

Parallellt med höga kvalitetskrav finns också en uttalad miljöprofil. Vårt första val är alltid FSC-märkt papper. På så sätt medverkar vi till att minska pappersindustrins påverkan på miljön.

Svanen anteckningsbok kalenderProdukterna i vårt sortiment Paperstyle uppfyller också kraven för Svanen, som är Nordens officiella miljömärke. Svanen syftar till att minska miljöbelastningen genom att påverka hela produktionskedjan från skogsbruk till färdig produkt.

Fråga oss gärna för mer information om vår miljöprofil.

Concess miljö skrivbok kalender

 • Samarbetspartners
 • Information

  Nyheter
  Företaget
  Profiltryck
  Köpvilkor
  Kontakt
 • Concess Nordic AB

  Södra vägen 12
  702 27 Örebro
  Telefon: 019 - 20 84 84
  Fax: 019 - 20 84 88
  E-post: info@concess.se
  Organisationsnummer: 556622-2146
 • Facebook


 • Nyhetsbrev

  Anmäl er till nyhetsbrev »